fbpx

Licht geeft Beleving!

Kennis & Kunde

Tegenwoordig vergt een goed, doordacht lichtplan veel voorbereiding en afstemming met diverse partijen om tot een bevredigend eindresultaat te komen. Als gecertificeerd bedrijf richten wij ons specifiek op dit aspect! Wij werken daarom alleen samen met fabrikanten en niet met handelsbedrijven.

LED Technologie

LED verlichting is onderdeel van een ingewikkelde technologie die continu aan ontwikkelingen en veranderingen onderhevig is. Hierdoor is specialisme op dit gebied een absolute must bij het ontwikkelen en uitrollen van een gedegen lichtplan.

Beleving

Wij zorgen er voor dat ieder project de verlichting en het licht krijgt dat het nodig heeft! Wij willen de beste lichtpartner zijn; zodat wij niet zomaar leveren wat er gevraagd wordt, maar daadwerkelijk adviseren wat er nodig is!

Lichtbehoefte

Lichtbehoefte is de mix van alle technische mogelijkheden die er voor zorgt dat optimale omstandigheden gecreëerd worden. Denk hierbij o.a. aan kleurtemperatuur, intensiteit, verblinding, duurzaamheid, etc. Wij helpen met deze en nog een aantal belangrijke factoren om tot de juiste lichtbehoefte te komen.

Enkele Partners

logo_ledsc4_500x200
logo casambi 500x200 1
logo-ledco
logo_multiline
philips_500x200px
logo_niko_500x200
logo_arelux_lichtplanadvies
jung_500x200px
logo-signify
en_ocean_500x200px
logo_orac_decor_500x200
logo-ledvance
error: Content is protected !!