fbpx

Lichtadvies

Meer dan het Kiezen van Armaturen en Lichtbronnen
Maak een afspraak

Lichtkeuze

Mate van Benodigd Licht

De juiste lichtkeuze maakt het verschil en is cruciaal bij beslissingen over materie waar de eindgebruiker relatief weinig van weet. Met Lichtkeuze wordt gekeken naar de behoefte van het type licht dat nodig is voor een bepaalde activiteit. Dit kan zijn TV kijken, krant lezen aan de eettafel, etc. Maar ook verlichting bij binnenkomst, in de badkamer, etc. Bij de Lichtkeuze wordt steeds specifiek gekeken naar de kleurtemperatuur die gewenst is, intensiteit, verblinding en nog een aantal parameters. Uiteindelijk komt hier een wensenlijstje uit, waarbij de uiteindelijke keuze van het type armatuur wordt bepaald.

kaarslicht_01
lichtplanadvies_technologie

Technologie

Specialisme

Als gecertificeerd Lichtplan Ontwerper ontzorgen wij onze opdrachtgevers in de ingewikkelde wereld van LED Technologie en de vele mogelijkheden van (draadloze) “slimme” oplossingen

Vandaag de dag vergt een goed en professioneel lichtplan erg veel voorbereiding en afstemming met diverse partijen om tot een tevreden eindresultaat te komen. LED verlichting is een ingewikkelde technologie die continu aan ontwikkelingen en veranderingen onderhevig is. Hierdoor is specialisme op dit gebied een absolute must bij het ontwikkelen en uitrollen van een gedegen lichtplan.

Digitaal dimmen is slechts één van de opties! Er zijn momenteel zo veel meer mogelijkheden met het instellen van verlichting. Het is niet meer nodig om met een schakelaar één of meerdere lampen in een ruimte aan te sturen. Je kunt met slimme (smart) schakelaars het hele huis aansturen.

Verlichting kun je op diverse manieren besturen. Dit is o.a. mogelijk via tablet, smartphone, spraak, computer, maar ook via slimme schakelaars, timers, geo locatiebepaling en sensoren. Daarnaast kan verlichting vanaf afstand in- en uitgeschakeld worden via diverse mogelijkheden. Het blijft natuurlijk prettig om aan te sturen via schakelaars die vooraf zijn geprogrammeerd. Het gebruik van een tablet, smartphone of extra afstandsbediening is dus zeker niet noodzakelijk.

Verlichting

Specifieke Toepassingen

  • Residentie
  • Kantoor
  • Retail/Mode
  • Verswinkel
  • Hotel & Restaurant
  • Automotive
  • Noodverlichting
  • Winkelcentrum
  • Magazijn
  • Etc.
sans_souci_soul_dining_01

Wij werken o.a. samen met

logo_ledsc4_500x200
logo_multiline
philips_500x200px
logo_niko_500x200
logo_arelux_lichtplanadvies
jung_500x200px
square_in_circle_500x200px
en_ocean_500x200px
logo_grok_500x200
logo_orac_decor_500x200
forest group-500x200
logo_ledolight_noodverlichting

België

+32-477-174-716

Nederland

+31-615-831-851

Bereikbaarheid

Ma t/m Za van 09:00-18:00 uur

error: Content is protected !!