fbpx

Lichtplanontwerp

Een Goed, Doordacht Lichtplan Bepaalt de Sfeer en Beleving in Iedere Ruimte
Maak een vrijblijvende video afspraak

Kennismaking

Persoonlijk bezoek

Iedere ruimte, groot of klein, hoog of laag, heeft licht nodig. Verlichting, zowel natuurlijk als technisch, kan een ruimte maken of breken en is allesbepalend voor de kwaliteit en sfeer van het geheel. Besteed daarom veel aandacht aan het lichtplan binnen een ontwerp!

Wij werken samen met je team en helpen je bij het uitwerken van je plannen en ideeën op lichtgebied. Zodat je een meerwaarde aan je projecten kan geven! We komen graag bij je op bezoek om nader kennis te maken. Dan kunnen wij ons samen oriënteren op de vraagstukken die er op dat moment spelen.

lichtplanadvies
verlichting

LED Technologie

Kennis en Kunde

Vandaag de dag vergt een goed en professioneel lichtplan erg veel voorbereiding en afstemming met diverse partijen om tot een tevreden eindresultaat te komen. De tijden zijn voorbij dat een lichtplan slechts het intekenen van lichtpunten betrof.

LED verlichting is onderdeel van een ingewikkelde technologie die continu aan ontwikkelingen en veranderingen onderhevig is. Hierdoor is specialisme op dit gebied een absolute must bij het ontwikkelen en uitrollen van een gedegen lichtplan. Tenslotte adviseren wij over de uitvoering en installatie van de benodigde systemen en armaturen.

Wij zorgen er voor dat ieder project de verlichting en het licht krijgt dat het nodig heeft! En voor deze meerwaarde kun je ook betere prijzen rekenen.

Wij opereren in alle bedrijfstakken van het MKB met het implementeren van professionele lichtplannen. Zodat villa's, kantoren, hotels & restaurants, maar ook industriële projecten profiteren van de nieuwste LED technologieën.

Wij willen de beste lichtpartner zijn; zodat wij niet zomaar leveren wat er gevraagd wordt, maar daadwerkelijk adviseren wat er nodig is!

error: Content is protected !!