fbpx

Partners

Draadloze Aansturing

Casambi

Casambi Smart Lighting is robuust, eenvoudig, gebruiksvriendelijk, professioneel, veilig en snel te installeren.
Smart Lighting maakt het mogelijk uw verlichting in scènes aan te sturen met behulp van een smartphone, tablet en/of draadloze schakelaars. Dit zorgt voor echt gebruikerscomfort.
Specifieke functies maken het eenvoudig om in een ruimte van de ene naar de andere activiteit over te schakelen. Sensoren en timers kunnen ervoor zorgen dat het licht alleen brandt waar en wanneer het nodig is. Op deze manier denkt uw verlichting op een plezierige manier met u mee.
Casambi hiermee wat ons betreft de beste smart lighting oplossing op de markt. De geavanceerde en betrouwbare Bluetooth techniek is eenvoudig in gebruik en robuust. Er zijn geen draden, servers of routers nodig; slechts (kleine) modules die eenvoudig te monteren zijn. De software is goed ontworpen en daardoor gebruiksvriendelijk. Een ander belangrijk punt is dat binnen Casambi llichtbronnen op diverse niveau’s worden aangestuurd: lampen, groepen, scènes en sites. Dat maakt de techniek overzichtelijk, eenvoudig schaalbaar en flexibel.
Casambi is uw betrouwbare Smart Home oplossing.

Smart Home Systemen

Lutron

Het Lutron-verhaal begint eind jaren vijftig in het geïmproviseerde lab van Joel Spira in New York City. Als jonge natuurkundige, gefascineerd door de esthetische manipulatie van licht ging hij op zoek naar een apparaat in vaste toestand waarmee mensen de intensiteit van verlichting konden regelen.
Het idee zelf was radicaal. In die tijd was lichtregeling een ingewikkelde en dure aangelegenheid. Lichtregelaars werden voornamelijk gebruikt om podiumlichten in theaters te dimmen. De meeste mensen zouden nooit denken aan dimmers in huis omdat ze gewoon te moeilijk en te duur waren om te installeren. Dat veranderde allemaal in 1959, toen Spira uit zijn laboratorium kwam met een dimmer in vaste toestand die de lichtschakelaar voor thuisgebruik kon vervangen.
Inmiddels omvat het Lutron assortiment een breed en hoogwaardig aanbod lichtregelingsproducten: van dimmers en rolgordijnen tot volautomatische, totaal geïntegreerde systemen. Lutron staat voor perfecte lichtbeheersing. Het bedrijf heeft innovatie hoog in het vaandel staan. Deze constante inventiviteit gaat samen met uitstekende producten en kwaliteitscontroles. Maak uw huis compleet met RA2 Select de gepersonaliseerde slimme verlichting- en temperatuurregeling voor ieder huis.
Extra gemak. Meer comfort. In contact staan met je huis, zelfs als je er niet bent. Dat is RA2 Select. Stel eenvoudig meerdere lichtscènes in op het juiste niveau voor koken, een rustig diner of de krant aan de eettafel lezen. Creëer de perfecte sfeer voor het ontvangen van vrienden. Bediening in huis waar u maar wilt, zonder iets extra te bedraden.

Kinetisch Schakel- en Besturingsmateriaal

EnOcean

EnOcean – de grondlegger van de gepatenteerde draadloze technologie voor het opwekken van kinetische energie. Het bedrijf produceert draadloze sensoroplossingen voor batterijloze toepassingen voor de Smart Home omgeving.
De EnOcean-producten zijn gebaseerd op geminiaturiseerde energieomzetters, ultralaag vermogenelektronica en robuuste radiotechnologie in open standaarden zoals Bluetooth®. Toonaangevende fabrikanten vertrouwen al vijftien jaar op draadloze EnOcean-modules voor hun systeemoplossingen en zijn al in enkele honderdduizenden gebouwen over de hele wereld geïnstalleerd. EnOcean-modules zijn gebaseerd op geminiaturiseerde energieomzetters die beweging, licht of temperatuurverschillen omzetten in elektrische energie. De energieoogsttechnologie vergemakkelijkt de communicatie tussen Smart Home apparaten op basis van Bluetooth. Ze verwerken grote hoeveelheden sensorgegevens om ons dagelijks leven eenvoudiger, veiliger en comfortabeler te maken.

Lichtarchitectuur

LichtWerkt Nederland

Iedere ruimte, groot of klein, heeft licht nodig. Verlichting kan een ruimte maken of breken en is allesbepalend voor de kwaliteit en sfeer. Geef verlichting daarom veel aandacht binnen een ontwerp.
HosPro Lichtplanadvies is partner van projectverlichters, (interieur)architecten, designers, adviseurs, projectontwikkelaars en projectbureaus.
Samen met LichtWerkt zorgen we ervoor dat ieder project, zowel zakelijk als particulier, het licht krijgt dat het nodig heeft en verdient. Van een professioneel verlichtingsplan tot op maat gemaakte armaturen, rechtstreeks uit één van onze fabrieken.

Raamdecoratie technologie

Forest Group

Forest is een Nederlandse producent en wereldwijd leverancier van geavanceerde gordijnrail-systemen. Dankzij bijna 30 jaar innovatie en ondernemerschap bieden zij voor allerlei raamdecoratie dé perfecte oplossing.
Forest Group heeft voor iedere toepassing een oplossing. Met een assortiment van meer dan 20 verschillende raamdecoratie systemen kunnen wij aan uw wensen voldoen. De systemen van Forest zijn duurzaam, elegant en multi-functioneel.

error: Content is protected !!