Selecteer een pagina

Focus & Vakkenis

Digitale Tekening,
Lichtbehoefte

Onze aanpak begint steevast met een intakegesprek. Wij doen dit bij voorkeur ter plaatse om een grondige indruk van de volledige situatie te krijgen. Idealerwijs zijn er digitale tekeningen beschikbaar, met alle benodigde afmetingen. Dit scheelt naderhand het opnieuw tekenen op schaal. Na onze kennismaking maken we concrete afspraken over het vervolgtraject en houden wij onze opdrachtgever op de hoogte van de voortschrijdende de kosten van het verlichtingsplan. Deze rapportage is inclusief overzichten van schakelmateriaal, contactdozen, en armaturen. Dit doen wij ongeacht of deze wel of niet aanwezig zijn. We hanteren moodboards en materiaaloverzichten om de voortgang van het project volledig transparant te houden.

Kwaliteitsborging

Bij Licht- en Lichtplanadvies staan we garant voor topkwaliteit verlichtingsarmaturen. Onze armaturen voldoen niet alleen aan strenge normen op het gebied van techniek en duurzaamheid, maar bieden ook een esthetisch en functioneel hoogwaardig design. We zetten altijd in op professionele aansturing van verlichting, waarbij we innovatieve technologieën integreren voor optimale prestaties. Bovendien gebruiken alleen wij A-merken, waarbij we samenwerken met gerenommeerde fabrikanten die hoogwaardige materialen en vakmanschap waarborgen. Bij Licht- en Lichtplanadvies verzekeren we een harmonieuze combinatie van kwaliteit, functionaliteit en stijl in onze verlichtingsoplossingen.

Service, maatwerk en
lichttechnische kennis

Wij begrijpen dat LED lichttechniek een moeilijke materie is die niet iedereen volledig beheerst. Daarom hechten wij grote waarde aan onze dienstverlening, mede omdat elke vraag uniek is. Een hospitalityproject vereist een andere benadering voor een lichtplan dan een winkel. Binnen de diverse sectoren variëren de verlichtingsbehoeften sterk; een modezaak vereist een andere aanpak dan een exclusieve delicatessen winkel. Dankzij maatwerk en onze unieke service kan Licht- en Lichtplanadvies voor elke branche en opdrachtgever het optimale lichtplan ontwikkelen en gedetailleerd implementeren. Neem contact op, leg je vraag voor en samen komen we tot de beste verlichtingsoplossing.

Innovatief

Bij ons overstijgt verlichting simpelweg een lamp en fitting; het is een oplossing op maat voor elke locatie en behoefte. Onze aanpak begint bij de vraag van de opdrachtgever, of het nu gaat om de ideale kantoorverlichting of een complete winkelformule. Het doel en de doelgroep leiden tot een optimaal lichtontwerp. Dankzij nauwe samenwerking met gerenommeerde fabrikanten zijn we altijd op de hoogte van de nieuwste trends en technologieën, wat ons de directe schakel maakt tussen fabrikant en opdrachtgever. Onze focus ligt niet bij bekende oplossingen, maar op het ontwikkelen van wat nodig is. Deze benadering stelt ons in staat om voortdurend maatwerk te bieden, waarbij we meedenken over vorm, sfeer, efficiëntie en betaalbaarheid.