Selecteer een pagina
Slimme Verlichting
slimme verlichting

16 januari 2024

l

Roberto Treffers

Licht als de ster van uw Interieurdesign?
Ontdek de Magie van Draadloos Bestuurde Verlichting

Slimme verlichting is een krachtig element dat de toon zet voor onze gemoedstoestand en de ambiance in huis. (En natuurlijk ook op de werkplak, in winkels, etc.) Van de ochtendstemming tot het perfecte licht voor het ontvangen van gasten, het is tijd om licht de hoofdrol te geven in uw interieurdesign. En wat als dit ook nog op een slimme manier kan? Licht- en Lichtplanadvies maakt het mogelijk om verlichting professioneel en naadloos te integreren in uw huis, passend bij uw stijl en stemming.

Slimme Verlichting voor een Interieurdesign Upgrade EN toegevoegde waarde

Met draadloos aangestuurde verlichting past u niet alleen verlichting toe die past bij uw opdrachtgever, maar ook bij de stemming en persoonlijke stijl. De mogelijkheden zijn eindeloos, omdat u de verlichting op elk moment van de dag kunt aanpassen aan uw voorkeuren. Met slechts drie hoofdingrediënten – de control module, de gratis app en de lichtbronnen – bent u klaar om ieder interieur op te waarderen.

Met onze vaste partners Casambi en EnOcean is het mogelijk om schier oneindig lichtbronnen en accessoires te verbinden. De opdrachtgever krijgt hierdoor volledige controle over routines, timers, sfeerscènes en meer. Goede verlichting zelf zorgt niet alleen voor sfeer en beleving, maar verbetert ook het welzijn van uw opdrachtgever. En voegt een unieke tint toe aan romantisch tafelen, borreltijd of filmavond, om een paar toepassingen te noemen.

Sfeermaken met Slimme Technologie

slimme verlichting

Ook het slim belichten van kunst is een vorm van beleving scheppen.

Sfeer creëren is een kunst, wij en Casambi maken het een stuk eenvoudiger. Met slimme verlichting kunt u op elk moment van de dag de helderheid, kleur en temperatuur van uw lichtbronnen in iedere afzonderlijke ruimte aanpassen. Met slecht één druk op een schakelaar. Of men nu een feestje organiseert of aan het werk is, met één slim verlichtingssysteem kunt u alle situaties optimaliseren.

Slimme Verlichting voor Welzijn

Licht beïnvloedt ons dagelijks leven meer dan we ons realiseren. Wij bij Licht- en Lichtplanadvies kunnen uw welzijn verbeteren door gebruik te maken van functies zoals de natuurlijke lichtwekker. Stel de timing en stijl in de app in en begin je dag met lampen die op een natuurlijke manier helderder worden. Het systeem biedt ook de mogelijkheid om de bewegingen van de zon na te bootsen gedurende de dag, van koele tinten in de ochtend tot warme tinten in de avond. HCL (Human Centric Lighting) is een snel opkomende methode om ziekteverzuim te verminderen en mensen een beter welzijn te geven. Hierover kunnen wij u uitgebreid adviseren.

Een goede balans tussen werk en ontspanning is essentieel voor welzijn. Met ons systeem kunt u met één druk op de knop overschakelen tussen licht voor energie of concentratie. De slimme verlichting kan u zelfs laten weten wanneer het tijd is om uw werk af te ronden, waardoor u optimaal voorbereid bent op een rustgevende avond.

Conclusie: Verlicht het Leven van uw Opdrachtgevers met Slimme Verlichting

Licht is al langer geen bijzaak meer in professioneel interieurdesign; het is de hoofdrolspeler die sfeer, het welzijn en meer bepaalt. Ontdek de magie van het nieuwste op het gebied van draadloos aangestuurde verlichting en geef licht de hoofdrol in elk van uw projecten. Transformeer elke ruimte in een oase van rust door slim toegepaste verlichting, waar beleving en stijl centraal staan. Licht- en Lichtplanadvies staat klaar om u te ondersteunen in uw professionele lichtplan.

Neem contact met mij op!

Neem nu contact met mij op en ik kan u vrijblijvend adviseren over de nieuwste ontwikkelingen en toepassingen op het gebied van LED verlichting en energiebesparing. Door gebruik te maken van mijn specialistische expertise kunt u zich onderscheiden van andere projecten die veilig de geijkte paden bewandelen, maar niet innoverend zijn! Kijk ook eens op mijn YouTube Kanaal voor meer informatie.

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *