fbpx

Verlichting

Verlichting Bepaalt de Beleving
Maak een vrijblijvende afspraak

Armaturen

Sfeer Bepalen

U heeft wellicht al een idee over de armaturen die u wilt aanschaffen. Inspiratie hiervoor komt vaak uit woonmagazines, televisie programma’s of u heeft ergens een mooie lamp gezien. Natuurlijk kunnen wij u helpen en adviseren met de keuze van de armaturen in de verschillende ruimtes. Ook bij de keuze van installatiemateriaal, technische verlichting en buitenverlichting staan wij tot uw dienst! Wij zijn aan geen enkel merk verbonden en geven u onafhankelijk advies!

ledsc4_napa_480x320
ledsc4_lv_480x320_01

Direct/Indirect

Kennis, Kunde en Ervaring

Dankzij de LED technologie is er tegenwoordig veel meer mogelijk om de juiste sfeer in iedere ruimte te creëren. Eén van de technieken die steeds meer toegepast wordt is het creëren van indirect licht. Dit wordt vaak door het toepassen van een lichtstrip gedaan, maar er zijn meer mogelijkheden!

Inbouw en opbouw railsystemen zijn zeer flexibel toe te passen en hebben het voordeel dat het gebruik van meerdere typen armaturen op één rail mogelijk is.

Iedere situatie vraagt om een eigen benadering. Wij helpen en adviseren u graag met het creëren van uw eigen identiteit in uw interieur!

Aansturing

Automatisering

Tot voor kort was Domotica een veel gebruikte term als het gaat om de aansturing van apparatuur in een pand. Tegenwoordig hebben we het liever over Automatisering, deze uitdrukking dekt de lading beter.

Er wordt steeds meer op gemak en beleving geautomatiseerd. Door slimme apparatuur te plaatsen worden een aantal essentiële zaken automatisch uitgevoerd, zonder dat je daar als bewoner of gebruiker nog aan hoeft te denken. Denk bijvoorbeeld aan het inschakelen van de verlichting bij de voordeur als er aangebeld wordt in het donker. De lamp hoeft niet aan als het licht is. Dit soort automatisering wordt vaker en vaker toegepast als onderdeel de totale woonbeleving.

Als gecertificeerd bedrijf zijn wij op de hoogte van de laatste ontwikkelingen op het gebied van woning- en gebouwautomatisering en kunnen je dan ook een volledig onafhankelijk advies geven, gebaseerd op de individuele wensen!

Daarnaast zorgt goed toegepaste automatisering voor een forse besparing op de energiekosten!

casambi_480px_01

België

+32-477-174-716

Nederland

+31-615-831-851

Bereikbaarheid

Ma t/m Za van 09:00-18:00 uur

error: Content is protected !!